(Advertorial)
De Volvo V40 is nog cooler geworden dankzij de Polar-serie. Dacht je dat je het beste al had gezien van de V40? Denk dan nog maar eens een keer, want met de Polar-serie krijg je nu standaard een Geartronic-automaat, LED-koplampen en een regensensor.

Maar daar begint het pas

Veiligheid en Volvo zijn als het ware synoniemen. Daarom zal het je niet verbazen dat de nieuwe Volvo V40 standaard is voorzien van vele geavanceerde veiligheidssystemen zoals noodremassistentie en een voetgangersairbag. Je beschermt dus niet alleen jezelf in de V40, maar ook anderen om je heen. Wel zo’n fijn gevoel als je bijvoorbeeld elke dag de kinderen naar school brengt.

Rijdt dat nog een beetje die Polar-serie?

Zeker! Door de Geartronic-automaat komt de T2-motor met 122 pk nog beter tot zijn recht. En als je eens wat gas geeft, blijkt ie daarnaast ook nog eens verdraaid goed te sturen. Hij is verrassend wendbaar, met een rotsvast weggedrag: een waar feestje om in te rijden. En dat al vanaf 28.495 euro! Vind je de 122 pk nog niet genoeg? Dan kun je voor de Volvo V40 Polar+ Sport kiezen, waarbij je de keuze hebt uit de sterke T3-benzinemotor met 152 pk en de D3 diesel met 150 pk. En de Polar+ Sport krijgt ook een jasje dat bij die extra kracht past. De voorbumper en de grille worden sportiever, achter krijg je dubbele uitlaten en binnenin vind je het sportieve R-design interieur. Kijk, daar kun je mee voor de dag komen.

Kun je niet wachten?

Dan hebben we goed nieuws, want alle Volvo V40-versies kun je nu al bestellen bij de dealer. En als je eerst liever de perfecte V40 voor jou wilt samenstellen, kijk je toch even bij de configurator? Die vind je hier. Geloof ons, hier zul je zeker geen spijt van krijgen.

Reacties

Meer van TopGear