Vrouw print 15.000 euro om auto te kopen

Ze pakte niet eens speciaal papier

Foto('s): Politieregie Pirmasensgeld printen
geld printen

Thuis met je goedkope Canon je eigen geld printen en alles kopen wat je hartje begeert – waarom heeft niemand hier ooit eerder aan gedacht? Je bent slechts één CTRL+P verwijderd van totale rijkdom. Een Duitse vrouw had een eureka-moment en besloot thuis 15.000 euro te printen op doodnormaal papier, om een Audi A3 te kopen.

Volgens de politie probeerde de vrouw uitsluitend met vals geld te betalen. Ze had dus niet eens de moeite genomen om een echt biljet bovenop de stapel te leggen. De dealer trapte niet in het uitgekookte plannetje van de valsmunter en vroeg ad rem of de vrouw hier was om een auto te kopen of om Monopoly te spelen.

De verkoper belde de politie en de vrouw werd meegenomen. Toen de dienders het huis van de Duitse vrouw doorzochten, vonden ze de printer en nog meer vals geld. Het ging om biljetten van 100 en 50 euro. De vrouw hangt een jaar gevangenisstraf boven het hoofd voor valsmunterij.

Reacties
  1. Saar zegt op 26 juli 2019 om 12:56:

    Wat een domme kip , en dan nog van 100€ sommige mensen hebben nogal wat ideeën waar ze beter nooit aan beginnen ?? canon printer laat me ni lachen in de superette bij ne job student had ze mss nog een kans ???

  2. Ger Louwen zegt op 25 juli 2019 om 06:18:

    Hahahahahahahaha hoe suf kun je zijn?

  3. S. Koda zegt op 23 juli 2019 om 19:46:

    Het was te proberen

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken