Koolstofvezel creaties van Zonda of Pagani hebben vaak niet eens een rolkooi nodig om te gaan racen. De koolstofvezel structuur is zo enorm sterk dat het steigerwerk niet nodig is. Op het dak staan kan dus in principe weinig kwaad. Maar toch, op een peperdure Koenigsegg One:1 doet het toch pijn aan het autohart.

De mevrouw op het dak van deze Koenigsegg One:1 is coureur Carina Lima. En ze zit en staat nogal graag op het dak van haar auto, ondanks de waarde van meer dan 7 miljoen euro. Het is, om het in goed Nederlands te zeggen, haar ding. Op haar Instagram postte ze dit jaar al meer dan tien foto’s dat ze op haar auto zit of staat – samen met een hoop foto’s van haar ontblote zitvlees.

De Koenigsegg One:1 is vernoemd naar zijn perfecte verhoudingen. Zijn 1.360 kilo aan Zweedse pracht wordt aangedreven door 1.360 pk. Slechts zeven exemplaren verlieten de fabriek in Ängelholm en daarom zijn ze nu flink geld waard. De One:1 van Carina Lima is het prototype dat het merk meenam naar beurzen toen de auto nog nieuw was.

Vrouw staat op dak van een Koenigsegg One:1

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie