Je gaat even een hartig woordje spreken met de andere bestuurder om duidelijk maken dat dit niet de bedoeling is. Mocht de persoon in kwestie dan nog niet instemmen met jouw visie, dan ga je natuurlijk met hem of haar op de vuist. Dit is alleen wel een beetje gewoontjes en gaat al snel vervelen.

Wat doe je dan?

Wees dan eens creatief. Je hebt een Toyota RAV4 en een BMW X3 tot je beschikking. Stap in de SUV die je met je zuurverdiende geld heb gekocht en ga net zo lang tegen elkaar aan beuken totdat je meningsverschil is opgelost. Kun je gelijk testen hoe stevig je auto is. Ziehier: gelijk een stukje gedegen consumentenadvies op onze website.

De ruzie is blijkbaar nogal hevig, want de vrouwen in dit filmpje hebben niet aan één of twee keer botsen genoeg om de vrede te sluiten. Gelukkig zijn er behulpzame omstanders die het hele spektakel filmen, anders zaten we waarschijnlijk wéér naar een of ander kattenfilmpje te kijken.

Komt er nog wel vrede tussen de vrouwen?

De twee auto’s komen nog wel van de parkeerplaats af, maar gaan dan gewoon weer verder op de weg. Deze twee Amerikaanse vrouwen zijn echt niet blij met elkaar, zo te zien. Wij vinden het vooral zielig voor de SUV’s die mishandeld worden. Die zijn ook maar gewoon onschuldig uit de fabriek gerold en nu wordt de blinde agressie van de vrouwen gebotvierd op de arme Toyota en BMW.

Ze weten zich nog goed staande te houden onder het juk van deze stupiditeit. Keer op keer worden ze weer tegen elkaar aan gegooid, maar ze blijven nog steeds doorgaan. Uiteindelijk vindt de vrouw in de RAV4 het welletjes geweest. Ze vertrekt echter niet zonder te zorgen voor een (letterlijk) spetterend einde.

Bekijk hier het gevecht met de SUV’s

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)