Hoe liep het af met Amelia Earhart? Leeft 2Pac nog? Waarom verdwijnt alles in de Bermuda Driehoek? Was de kip eerder of toch het ei? Waar ligt Atlantis? Wie is The Stig? Hoe is het ontwerp van de Fiat Multipla ooit langs het bestuur gekomen? Waar komt die losse schoen langs de snelweg vandaan?

Zonder twijfel: ooit heb jij een losse schoen langs de snelweg zien liggen. Je stond er niet al te lang bij stil en ging verder met je leven. Tot een punt dat je er nog eentje zag. Waarschijnlijk enkele jaren later. Het is een incidenteel terugkerende waarneming in je leven. Wat betekent het?

Is het een communicatiemiddel van een geheim genootschap? Is het een traditie van een ondergrondse sekte? Is het om mensen met een schoenfobie van dat stuk van de snelweg te weren?

Deze onwetendheid kwelt de samenleving al lang genoeg. Iemand moet het weten. Iemand moet ooit zijn schoen langs de snelweg verloren zijn. Iemand kan ons verlossen van de kriebel in de achterkant van ons brein. Laten we die persoon vinden. Deel dit bericht daarom zoveel mogelijk. Iemand met het bevrijdende antwoord loopt ergens rond.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie