Uit een enquête bleek onlangs dat de bestuurders van de BMW M3 de meest asociale weggebruikers zijn. Ben je het daarmee eens? Waarschijnlijk niet. Het gaat namelijk om een Engels onderzoek van de televisiezender Dave.

Soms mag je best een beetje jaloers zijn op Engeland. Autoprijzen zijn daar een stuk gunstiger en in sommige gevallen zelfs idioot laag. Daarnaast zijn er bovengemiddeld veel autogekkies. Er rijden derhalve genoeg BMW M3’s rond om verkozen te worden tot het favoriete asfaltwapen van asociale bestuurders. Gevolgd door de Audi TT en de Range Rover.

In Nederland zie je haast nooit een M3 rijden en de bestuurders zullen dus niet snel op de eerste plek komen. Mensen die een Ford Transit besturen, staan op de vijfde plek in de lijst. In Nederland zou dat eerder een Renault Trafic of een roestige Mercedes Sprinter zijn. En waar zijn alle Outlander PHEV-bestuurders?

Goed, tijd om een passend lijstje te maken voor Nederland. Geef hieronder jouw mening welk automerk de meeste asociale bestuurders trekt. Daarna kun je nog een specifiek model kiezen. Je mag dus bijvoorbeeld Audi het meest asociale merk vinden, maar de Volvo V40 tot absolute aso-topper nomineren.

Wat is het meest asociale automerk?

De poll is gesloten! Binnenkort de uitslag

Advertentie

Reacties

 • Cl says at 24 januari 2018:

  Tesla’s en Toyota Priuses

  Reply
 • Arie says at 24 januari 2018:

  Volkswagen Caddy

  Reply
 • Karel says at 20 januari 2018:

  Audi

  Reply
 • Johan says at 16 januari 2018:

  In de categorie ‘Leasesletjes met bovengemiddelde arrogantie en gebrek aan rijvaardigheden’: de Volvo V40;
  In de categorie ‘Stoere boi met petje op’ zijn er twee genomineerden: de Audi A3 en de VW Polo
  In de categorie ‘Spange mensen met gevoel voor swag en dope beatz die te hard door woonwijken of over boulevards rijden’: elke Mercedes die door een Turk als extreme schadewagen is geimporteerd en opgelapt door de neef van Ahmed’s broer die een vriend kent in Transvaal waar er een garage zit die ‘m wel ff kan lappen.

  Reply
 • Jos says at 16 januari 2018:

  Over het algemeen zitten de grootste aso’s in Nederland vooral in bestelbusjes (formaat Partner/Combo tot Sprinter). Die dingen zijn van de baas en degene die erin rijdt zit over het algemeen nog vol met testosteron (= jong). Tel daarbij op dat je in zo’n ding boven iedereen uitsteekt en je dus oppermachtig voelt.

  Reply

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie