Er bestaan slechts twee soorten mensen; bij de ene staat de transpiratie al tussen het zitvlees wanneer de tankinhoud onder de helft zakt. De tweede soort wringt de tank nog harder uit dan Rockstar dat doet met de GTA-spellen en rijdt door tot de laatste druppel. De ultieme bevrediging is wanneer de auto nét voor het tankstation begint te bokken. Zij kunnen trouwens misschien even dit advies lezen.

De bestuurder van deze auto (zo te zien is het een VW Polo van zo’n 15 jaar oud?) behoort overduidelijk tot het eerste soort. Zij had blijkbaar nog nooit in haar leven het waarschuwingslampje van het brandstofniveau gezien. Toen het oranje lampje ging branden, wist ze niet wat ze ermee aanmoest, en belde ze de ANWB.

Het oude dametje omschreef de klacht aan de telefoon als iets ‘onder het stuur, vierkant, geen idee wat het is’. Wegenwachter Remko werd op het pechgeval afgestuurd en trof twee schattige oude dametjes aan. Gelukkig konden beide partijen er uiteindelijk om lachen. Met ongeveer één achtste van de tank denken we dat de dames het tankstation wel hebben gehaald.

Veel reacties op Twitter twijfelen aan het rij-vermogen van het oude dametje. Overigens is het best mogelijk dat het duo eerder in een auto reed die geen waarschuwingslampje had. In de jaren negentig hadden zeker niet alle auto’s een lampje ter waarschuwing van een laag brandstofpeil. Niet te snel oordelen.

het bericht op Twitter

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)