(advertorial)

De fervente klusser weet maar al te goed dat een simpel klusje niet bestaat. Iets wat een kwartier moet duren wordt altijd gedwarsboomd door een ontbrekend dopje 14, afbrekende bouten of de geniale ingeving van de vorige eigenaar om torx-schroefjes op plaatsen te draaien waar een inbus hoort te zitten. Gelukkig kom je met percussieve motivatie (je weet wel, met een hamer), WD40 en bovenal met goed gereedschap een heel eind.

Het is daarom tijd om die gebogen schroevendraaiers en incomplete doppenset te vervangen met deze uitgebreide, 369-delige S9 gereedschapswagen van Sonic Equipment. Wij geven hem gratis weg aan diegene die ons het beste klusverhaal kan vertellen. Laat ons genieten van leedvermaak om kans te maken. Vertel ons die keer dat je vijf bouten afbrak, dat je een schroef liet vallen áchter het dashboard of die keer dat een bout zo hard vast zat, dat de ratel afbrak.

Wij geven een gevulde Sonic gereedschapswagen weg ter waarde van 3.431 euro. Stuur je klusverhaal naar community@sonic-equipment.com en doe dat uiterlijk op 30 september 2020. De leukste verhalen worden online gedeeld en de allerleukste wint deze gereedschapswagen.

Advertentie
Meer
Advertentie