De winnaars van de Top Gear Winteractie zijn bekend – en hebben inmiddels ook allemaal bericht gehad als het goed is. Hieronder de winnaars op een rijtje:
 
Lcd-tv van JVC (2x)
 
Niek: Om aan de wens van m’n zoon (8jaar) te kunnen blijven voldoen, alle dagen een uurtje achter de Playstation, en om elke week én TopGear en het voetbal te kunnen volgen, is de JVC-TV voor ons de perfecte prijs. Aangezien onze huidige beeldbuis ruim 10 jaar is, en enkele kuren gaat vertonen (afstandbediening kapot, slecht beeld) zijn we echt aan vervanging toe. Helaas leven wij door omstandigheden (vervelende ziekte) van een uitkering, waardoor je niet’zomaar’ een nieuwe aanschaft. DUS, hij is echt helemaal voor ons bedoeld, denk ik. Alvast enorm bedankt!!
Jeroen van Leeuwestijn: Eigenlijk houd ik niet van platte televisie…
Flatscreenaquarium (1x)
 
Michelle Slagter: Graag het flatscreenaquarium, als ik deze aan mijn vriend geef, dan wil hij zeker met me trouwen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bandenset Vredestein Wintrac Xtreme (1x)
 
Koos: Mijn vriendin is nogal kouwelijk (ze komt uit een iets warmer land) en ze vond onze zomer te koud om de winterbanden van haar auto te halen. Gevolg is dus dat zij, nu de winter echt toeslaat, met bijna versleten winterbanden rondrijdt. Nieuwe winterbanden zijn dus zeer welkom (en lever er dan ook iemand bij die haar ervan overtuigd dat ze er ‘s zomers echt af moeten).
 
Hoofdsteun.tv Entrypack dvd (1x)
 
Emanuel: Mijn vrouw heeft bijna haar rijbewijs. Geef me aub de dvd voor in de hoofsteunen. Ik wil niet naar buiten kijken als zij rijdt!
 
GPS/GSM Alarm/volgsysteem LHS-100 (5x)
 
Hans: Maar natuurlijk win ik graag het GPS/GSM alarm en volgsysteem!! Lijkt me fantastisch om mijn vrouw mee te kunnen delen waar ze is als ze weer eens de weg kwijt is!
 
Jochem: Ik heb het vermoeden dat mijn vrouw vreemd gaat. Ze is verdacht veel van huis, en soms erg lang. Met een GPS/GSM Alarm/volgsysteem kom ik er zeker achter. Ik kan er niet meer tegen.
Pieter: Ik wil graag een GPS/GSM Alarm/volgsysteem winnen, omdat ik m’n cabrio dan ook met een gerust hart in een ‘kansenwijk’ kan parkeren.
Guido: Schenk mij alstublieft een GPS/GSM Alarm/volgsysteen. Ik weet het: niemand wil natuurlijk zo’n ding hebben. Zo’n horloge of lcd-scherm is natuurlijk veel mooier. Maar ik vind het wel handig in deze tijden van financiële crisis: mensen zoeken toch naar zo goedkoop mogelijke manieren om aan auto’s te komen. Het liefst steelt men de auto’s en aangezien het alarmsysteem van m’n LP 560-4 Spyder stuk is, kan ik dit apparaat goed gebruiken. En mocht ie het niet doen, kan ik ‘em altijd nog op marktplaats zetten, want elk dubbeltje telt heden ten dage!
 
Sean H: Mag ik alstjeblieft het volgsysteem? Ik moet namelijk de postbode in de gaten houden: ik krijg m’n magazine niet meer zonder het gebruikelijke plastic!
TW Steel Horloge (4x)
 
Jan: Ik zou wel een TW Steel kunnen gebruiken. Na oud en nieuw samen met een kater en mijn oude Omegahorloge onder de douche gestapt. De kater kon er beter tegen dan de Omega!
Jelle: Ik stond vanmorgen op, keek op mijn arm, geen horloge te vinden! keek op mijn nachttafeltje, geen wekker te zien. Toch had ik echt wel het gevoel dat we al een tijdje verder in 2009 waren, maar, hoe ver? welke dag zijn we, en hoe laat is het? er moet toch echt wel al een nieuwe Topgear-magazine uitgekomen zijn? maar, hoe kan ik dat zeker weten, misschien ga ik naar de winkel, en bij gebrek aan een nieuwe editie, koop ik voor de tweede keer de december editie?! kom ik binnen bij de dagbladhandelaar in mijn straat, die bovendien een keiharde petrolhead is en met een supermooie oranje lotus elise rijd, met witte stripe in het midden. (die hij stiekem wel gekocht heeft met de winst die hij maakt op die stomme kerel -ik dus- die in plaats van gewoon een abonnement te nemen op Topgear elke maand om zijn exemplaar komt in de winkel, al is het maar om de geur van alle boeken, gemengd met sigarettenrook van achter de kassa te ruiken! dus…was ik al in de winkel? ja, ik was al in de winkel, ga ik naar het rek waarboven een Dymo stickertje hangt met de opdruk: ‘Auto en motorbladen’. Wat word ik depressief van dat f*cking stickertje! nu, so what, belangrijker dan dat Dymo stickertje is het feit dat er nu een blad ligt met een gele corvette en een grijze lamborghini op, heb ik die al? twijfelfase..neen, de laatste die ik kocht was toch echt wel die met de appeltjesgroene scirocco op de voorpagina?! zeker? hmm, neem ik die wel mee! aan de kassa gekomen, snel betaald, nog eens goed ingeademd, de geur die ik weer een maand zal moeten missen..een maand, hmm, hoe kan ik dat nu weten zonder enig besef van tijd, aangezien ik geen POLSHORLOGE heb?! Ik plof neer in mijn vw golf IV rabbit, met zwarte zetels waarvan de bilsteunen (want de dealer maakte mij wijs dat het sportzetels waren) in antraciet zijn. Ik bekijk nog eens goed de voorpagina van het blad dat ik mij zonet aangeschaft heb en kom tot het besef dat ik zonet, midden januari, de editie van FEBRUARI 2009 gekocht heb! eventjes ben ik de gelukkiste man ter wereld, met het gevoel dat ik ook de enige ben die dit exemplaar al in zijn handen gehad heeft, maar dat gevoel slinkt al snel weg en mijn geweten neemt de overhand, want er stonden wel degelijk 6 exemplaren in het rek, ik had de zevende genomen, en de achtse lag zeker en vast in de ‘sportzetel’ van een oranje lotus elise met witte strepen! maar, dat doet niets af aan het feit dat ik echt wel een POLSHORLOGE kan gebruiken, zodat ik eindelijk ietwat een besef kan krijgen van uur en tijd! en, moest dat horloge nu nog eens een TW Steel Limited Edition 24 zijn, wel dan zou ik toch echt wel de gelukkigste man ter wereld zijn…voor eventjes!
Gerbert: Heeeeeel graag tw steel horloge waar om…toen ik abbonee werd van top gear kreeg ik een prachtig danish desingn horloge kado maar ik heb er alleen nog maar pech mee gehad 2maal pinhorlogebandjes geknapt ,dikke kras op glas, met zwemmen complete draaiwiel met scharniertjes verloren(dat is die dikke knop aan de zijkant)nu ook niet waterproof meer, hoop dat tg steel?tw steel mijn nog meer kijk plezier zal brengen.
 
Demi: Hoi 🙂 Als eerste wil ik even zeggen dat ik het programma superleuk vind! (om die ene met die miniauto’s, toen ze iemand gingen hypnotiseren moest ik erg lachen!) Maar ik wil graag het TW Steel Limited Edition 24 horloge. Niet voor mezelf maar voor mijn pappa. Want we kijken altijd samen Top Gear en ik jat altijd zijn magazines om de auto’s erin na te tekenen. Hij is vaak weg voor z’n werk, en als hij dan naar z’n pols kijkt weet hij dat we aan hem denken en komt hij vast niet te laat thuis!
Quick Jack (5x)
 
Jan Jurjen: Ik en nog twee vrienden waren gister avond na het stappen in de discotheek/kartbaan Hardersplaza in Harderwijk slachtoffer geworden van een auto inbraak. Het rare van de inbraak was dat alle ramen en deuren dicht zaten, en hoogstwaarscheinlijk de inbrekers met ijzer draad de via de raamsponningen de deur klink hebben weten optekrikken. Eenmaal in de auto troffen we een grote choas aan. De zonnebril van mijn beste vriend was gejat en mijn favoriete cd`s, overigens had ik me jas in de auto laten liggen zodat ik hem niet hoefde op te hangen. Dit was erg stom van me want die hadden ze ook meegenomen. Het vervelende was dat de jas zelf nog geen week oud was flink bale dus!!! Dus daarom zou ik het erg leuk vinden om 1 van de Quick jack`s te winnen!
Jolanda: Ik wil mijn vriend eens verrassen met een sportief jack van Quick. Hij is een fanatiek Topgear fan maar te bescheiden om zelf aan deze prijsvraag mee te doen. Overigens vind ik jullie blad ook voor vrouwen top. Zeker wanneer ik dat koppie van hamster weer zie.
Ton: Ligt mijn Quick Jack nog bij Jullie op de redactie ?
 
Diederik: Ik had een super mooie warme winterjas, en ik was er enorm mee in m’n sas. Helaas werd hij mij ontvreemd, hierdoor voel ik me in deze koude winter totaal ontheemd. Maar gelukkig is daar Top Gear, mijn favoriete blad, zij verloten net zo’n mooie winterjas als ik heb gehad. Oh, wat zou ik graag willen winnen, deze jas van Quick, dan kan ik deze winter door met een hele vrolijke blik!
 
Jan-piet: Ik had het al in het blad gelezen, maar voor een snel quick jack hoef ik hopelijk niet de sting te wezen als het lukt is het te gek. Ik blijf nu jullie reactie vrezen en hou verder mijn… mond
Quick Sweater (10x)
 
Harold: Ik zou graag zo’n Quick sweater willen, want als m’n kachel nu net zo betrouwbaar was dan de rest van m’n auto, dan zou me dat deze winter al een hoop ‘vrieskou’ bespaard hebben! Ik had al genoeg ijstpret in m’n auto 🙁 (waarom een vest en geen jas? Ik rij niet graag met een jas aan)
 
Jan Willem: Stuur mij a.u.b. de sweater, ik heb het koud!
Jeroen: Tsjah, wat kies je dan als arme student, het enige wat ik heb is een jas, schoenen en een broek… de laatste tijd is het in de blote bast nogal koud onder mijn jas, dus die sweater zou wel heel vet zijn!! (jammer dat er geen boxershorts verloot worden, dat is dan nog het enige dat ontbreekt, erg koud hoor tijdens het schaatsen ;P )
Jan: Om een hoop gelul te besparen. Ik vindt die Quick sweater gewoon mooi!
Froukje: Door een beleggingsfoutje behoor ik nu tot de armelui. Mag ik alstublieft die mooie Quick Trui? Mijn jutezak schuurt onaangenaam tegen mijn huid. Door die trui zie ik er hopelijk wat beter uit.
Dannautofann: Doe mij maar de sweater, de verwarming van mijn auto is kapot, bevries ik tenminste niet helemaal,,…
Niels: Doe mij maar een Quick sweater dan krijg ik tenminste geen kou meer op mijn
mieter…..
Yvon: Het zal moeilijk zijn om te kiezen voor de mensen die rondlopen op de redactie. Geef mij daarom het ding waarover jullie niet kunnen beslissen, liefst
1 x Vredestein Wintrac Xtreme bandenset (www.vredestein.nl)
of
1 x Hoofdsteun.tv Entrypack dvd (www.hoofdsteun.tv)
of
1 x JVC LCD-tv (81 cm) (www.jvc.nl)
of
1 x TW Steel Limited Edition 24 horloge (www.24hseries.com)
of
1 x Flatscreenaquarium (15 cm diep) (www.flatscreenaquarium.nl)
of
1x GPS/GSM Alarm/volgsysteem (www.leyton-house.com)
of
1 x Quick sweater
of
1x Quick jack
 
Erik: Aha, ik stel dan voor dat ik bij winst de prijs met de jury deel. Dit is goed te doen: -Tegen de tijd dat de uitslag volgt is het nog maar half winter en hebben we allebei ook maar twee winterbanden nodig. -De hoofdsteun kunnen we gebruiken als we samen kinderen gaan krijgen. -Op 41cm LCD TV kan je ook prima met een half oog kijken. -Slapen doe je al gauw de helft van de dag, dus ik de klok voor de nacht en u voor de dag? -Flatscreenaquarium? Ach er zijn genoeg vissen in de aquariumzee voor twee. -Voor mij de GPS, voor u het alarm-volgsysteem? -Ik heb het niet snel koud, dus ik neem de sweater wel.
Jeroen: Ik zou graag die Quik sweater willen winnen omdat we binnen kort op wintersport gaan en ik wil dan wel warm blijven.

Reacties