Ben jij altijd aan het opscheppen dat je de vloer aanveegt met iedereen die het tegen jou op durft te nemen met Super Mario Kart? Dan heb je binnenkort de kans om in Alphen aan den Rijn te bevestigen dat jij de beste bent tijdens het WK Super Mario Kart. Van dinsdag 13 tot en met vrijdag 16 augustus zullen de schilden en bananen rondvliegen op de virtuele circuits.

Het is niet de eerste keer dat het evenement wordt georganiseerd. Dit WK is al sinds 2002 een jaarlijks terugkerend toernooi. Het is wel pas de tweede keer dat het WK in Nederland plaatsvindt. Om je boven de rest te verheffen zul je op dinsdag de Time Trials moeten rijden, waarna de Battle Mode op woensdag volgt.

Donderdag staat in het teken van de Match-races en op vrijdag barst de strijd los om de winst in de GP150cc. De winnaar zal vervolgens op zaterdag de prijs in zijn handen gedrukt krijgen. Wat de winnaar op zaterdag als prijs krijgt, is nog niet bekend.

Jij kunt meedoen aan het WK Super Mario Kart

Iedereen die mee wil doen aan het WK kan zich inschrijven, maar de organisatie waarschuwt wel dat het niveau erg hoog is. Er komen namelijk spelers vanuit de hele wereld. Denk daarbij aan Mario Karters uit Japan, de Verenigde Staten en zelfs Australië. Als je denkt dat je goed genoeg bent, moet je er snel bij zijn, want er is nog maar een aantal tickets beschikbaar.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)