Bigben Interactive en Kylotonn Racing Games laten vandaag voor het eerst WRC6 zien, de nieuwe rally game die in oktober zal gaan verschijnen. Een opzwepend deuntje, modder en veel zijwaarts-door-de-bocht-vliegende auto’s, wat wil je nog meer? WRC6 werd officieel aangekondigd tijdens de E3 beurs in Los Angeles afgelopen juni, maar nu pas krijgen we wat bewegende beelden te zien.

Eén van de pluspunten van de ontwikkelaar en uitgever is dat ze luisteren naar hun community. De fans vroegen om smallere wegen? Dat zit erin. Ook de lengte is op verzoek van de fans aangepast en je zal nu langer die perfecte bochten aan kunnen snijden. Het geluid van de razende motoren heeft ook een mooie upgrade gekregen, dus zet die speakers maar lekker hard aan.

Grafisch zal het zo te zien geen hoogvlieger zijn, maar dat is de officiële franchise van de FIA World Rally Championship eigenlijk nooit geweest. Bij deze games gaat alles om realistisch rijden en dat kunnen ze wel heel goed. We hebben zelfs opgevangen dat er een e-sports toernooi is waar je een auto kunt winnen. Misschien moeten we maar van baan wisselen.

In elk geval hebben we er zin in, lekker raggen door de modder als de herfst weer aanbreekt.

Bekijk de WRC6 trailer

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)