Zo zijn er bijna geen games om virtueel mee te scheuren, en zo schieten ze opeens als paddestoelen uit de grond. Ontwikkelaar VD-DEV heeft RISE: Race the Future aangekondigd. Vet afgezaagd, vinden wij ook. Geef het toch maar een kans, want VD-DEV werkt samen met niemand minder dan Anthony Jannarelly, ontwerper bij W Motors en Jannarelly Design. Je weet wel, van de Lykan Hypersport met een vanafprijs honderdmiljoenmiljard euro. De trailer ziet er bruut uit en beloof wat.

RISE: Race the Future gaat – zoals de naam natuurlijk al doet vermoeden – over futuristisch racen (ja, echt). Op de video kunnen we alvast zien dat je veel aan auto’s kan sleutelen. Verdere informatie kunnen we nog niet echt ontdekken. De auto uit de video heeft lichte overeenkomsten met de Design-1, de eerste auto uit de stal van Jannarelly zelf, een prachtig vormgegeven auto die rechtstreeks uit de jaren ’60 komt gereden. Achterin het midden ligt een V6 met 304 pk, uiteraard met achterwielaandrijving. De Design-1 kost om en nabij de 75.000 euro en moet deze zomer verschijnen.

De game laat tot de winter op zich wachten en verschijnt voor vrijwel elk platform waaronder PlayStation 4, Xbox One en pc. Hebben we dus in elk geval al wat leuks te doen deze winter.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)