TopGear digitaal lezen

Je kunt TopGear ook digitaal lezen op je smartphone, tablet (Apple en Android) of op je desktop. Download de TopGear NL app in de appstore, log jezelf in en je kunt aan de slag. Heb je een abonnement dan is het gratis. Afhankelijk van hoe lang je huidige abonnement al duurt, kun je ook oudere nummers lezen. De meest recente uitgaves ook in reader-weergave, oudere uitgaves lees je ‘as they were’, dus in blader-pdf. En heb je een Super- of Mega-abonnement dan kun je ook alle TopGear Specials lezen. Heb je geen abonnement dan kun je gewoon een nummer los kopen.

De digitale versie van TopGear verschijnt twaalf keer per jaar en loopt gelijk met het abonnement op de papieren TopGear. De TopGear Specials verschijnen vier keer per jaar.

Welke stappen moet ik nemen om TopGear digitaal te lezen?

Apple app store logo

Heb je een Apple iPhone of iPad, dan ga je naar de Apple app-store en zoek je naar TopGear NL. Download de app, inloggen, en lezen maar.

Google Play logo

Heb je een device dat draait op Googles Android, dan ga je naar de Google app-store en zoek je naar TopGear NL. Download de app, log in en lezen maar.

Wil je TopGear op je desktop lezen dan ga je naar onze desktop-app, log je in en lezen maar.

Om in te loggen heb je je mailadres nodig en een wachtwoord. Heb je die laatste niet of weet je die niet meer, kijk dan hier hoe dat te regelen. De specifieke voorwaarden voor abonnementen vind je hier. Heb je nog vragen? Ga naar onze veelgestelde vragen-pagina of servicepagina voor abonnementen, of stuur een mail naar service@topgear.nl, we helpen je graag verder!