Alleen als Kevin Magnussen en Romain Grosjean daadwerkelijk de grote woorden van de baas van hoofdsponsor Rich Energy William Storey waarmaken, is het gerechtvaardigd dat het Haas F1 Team de kleuren van John Player Special gebruikt. Het team is ervan overtuigd dit jaar Red Bull Racing meermaals te verslaan. Als ze de grootspraak in de VF-19 waarmaken, vergeven we ze het kleurmisbruik.

Toegegeven: de nieuwe VF-19 (de auto van Haas F1 Team, dus) ziet er spectaculair uit in de kleuren goud en zwart. Het is dan ook onmogelijk dat een auto er slechter uitziet van de fijne kleurstelling. Je kunt je afvragen of een team dat nog nooit ook maar één race won, zulke legendarische kleuren mag gebruiken. (Het antwoord is nee, trouwens.)

De auto van Haas F1 Team gebruikt de nieuwste versie van de motor van Ferrari. Vorig jaar werden ze vijfde met 93 punten. Daarvoor was het 47 punten en daarvoor 29 punten. Er zit dus wel degelijk een flinke stijgende lijn in de prestaties van het team. We zijn benieuwd. Eén ding is zeker: het wordt komend jaar weer iets mooier op de circuits.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie