Bij dit unieke, genummerde horloge vind je in de luxe kofferverpakking ook nog een origineel onderdeel van een Scuderia Toro Rosso Formule 1-auto. Het model is ontworpen in samenwerking met Toro Rosso, dat gesteund wordt door Casio als officiële teampartner.

Het ontwerp van het solar-powered horloge is geïnspireerd op de autosport, zoals je onder meer terugziet de uurindexen in een lettertype dat lijkt op teamautonummers. De wijzerplaat en de achterkant van de behuizing zijn voorzien van het teamlogo, terwijl de secondewijzer is versierd met de kleuren van de vlag van Italië, waar het team is gevestigd.

Deze details dragen bij een uniek ontwerp dat voortkomt uit de samenwerking met het Scuderia Toro Rossoteam. De ECB-900TR wordt via bluetooth gekoppeld aan je smartphone voor meer gebruiksgemak, waardoor je de tijd kunt aanpassen en horlogefuncties zoals wereldtijd en alarm kunt regelen via de bijbehorende smartphone-app.

Wij geven een Casio Edifice ECB-900TR-2AER Horloge weg

Wat moet je doen om deze Edifice te winnen? Simpel. Je moet abonnee zijn van TopGear Magazine (dus niet onze nieuwsbrief of onze Facebook-pagina, al mág dat wel). In dat geval stuur je een mailtje met je adresgegevens naar abokado@topgear.nl (doe dit vóór 3 september) en je dingt automatisch mee naar het horloge. Mocht je tot de winnaars behoren dan krijg je vanzelf bericht.

Reacties

  • Louis Bongenaar heeft op 26 augustus 2019 geschreven:

    Ik wil mezelf geen inhalig type noemen, maar deze actie kan ik toch echt niet overslaan! Geweldig.

    Reageer
  • Klaas Verkerk heeft op 24 augustus 2019 geschreven:

    Leuke actie!

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)