Max Verstappen heeft er eigenhandig voor gezorgd dat half Nederland om de week trouw voor de buis zit als hij een Formule 1-race rijdt. In 2000 was het echter zijn vader Jos die aan heel Nederland liet zien hoe je elke race niet finisht. Dit deed hij in de oranje auto van Arrows. Om gasten en andere relaties van het team een indruk te geven hoe het voelt om een rondje te rijden in de bolide van Verstappen, bouwde Arrows deze Formule 1-tweezitter.

Mensen die geen ervaring hebben met het rijden in raceauto’s, kunnen waarschijnlijk niet eens wegrijden met de Formule 1-wagen. Laat staan dat ze er een volledig rondje over het circuit mee rijden. Op deze manier kan een professioneel coureur als Verstappen tenminste de tweezitter in de grindbak sturen, terwijl de passagiers genieten van de ervaring. Nu kun jij echter ook iedereen meenemen om je racekwaliteiten te laten zien. De tweezitter staat namelijk te koop.

Wat is deze Formule 1-tweezitter voor auto?

De Arrows-tweezitter heeft een 3,5-liter V8 aan boord met 659 pk. Als je passagier niet al te zwaarlijvig is, ben je dus ontzettend snel. Waarschijnlijk valt je op dat de bolide niet echt op een Arrows lijkt. Dat komt omdat deze tweezitter in 2004 is overgenomen door het team van Lotus-Renault. Deze hebben hun eigen kleuren aan de auto gegeven, waardoor deze Formule 1-auto nu zwart met goud is.

De prijs is nog niet bekend, die moet je bij de verkoper in Frankrijk opvragen. Eerst dus maar even je Frans bijspijkeren voor je gaat bellen. We verwachten in ieder geval dat het très beaucoup zal zijn. Dus wil je je broertje, zusje, vriend, vriendin, vader, moeder en grootouders een onvergetelijke ervaring geven? Koop dan deze Formule 1-tweezitter en neem iedereen mee voor een ritje dat ze nooit zullen vergeten.

Dit is de Formule 1-tweezitter van Arrows

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)