Geluidsoverlast is doorgaan niet de voornaamste reden om wél naar een hotel te komen, maar in dit hotel krijg je geen voucher voor een gratis ontbijtje bij de receptie als je gaat klagen. Hilton heeft nu een nieuw hotel gebouwd dat direct naast het Silverstone Circuit ligt.

In totaal telt het hotel 75 kamers, waarvan een deel een balkon heeft met uitzicht op het circuit. Dit staat aangegeven tijdens het boeken, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je kamer per ongeluk uitkijkt over de parkeerplaats. Vanaf het balkon kun je dus de GP van Groot-Brittannië bekijken, als je voor de juiste datum reserveert.

Een kamer met een balkon kost je in september omgerekend ongeveer 230 euro per nacht. De meeste waar voor je centjes krijg je natuurlijk als je een kamer boekt tijdens een lange-afstandsrace. Ook is het best relaxt als je zelf een dagje op het circuit gaat rijden, om daarna een koud biertje in je hotelkamer open te trekken.

Wat kost het Silverstone-hotel tijdens een F1-race?

De GP van Groot-Brittannië was dit jaar in juli, dus we checkten of we stiekem niet al wat reserveringen rond die periode konden doen voor 2023. Helaas zijn er voor dat moment nog geen kamers te boeken. Verwacht dat de kamer fors duurder zullen zijn tijdens de F1-race. Ter vergelijking: het MGM-hotel in Las Vegas gaat tijdens de F1-race daar pakketten aanbieden die oplopen tot 100.000 dollar.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)