Op zoek naar de ultieme decoratie voor je woonkamer? Of op zoek naar ruzie met je vriendin? Of ben je vrijgezel en wil je dat graag zou houden? Koop dan deze Lotus F1-auto voor in je woonkamer.

Deze testauto werd in 2012 gebruikt door Lotus. Kimi Räikkönen en Romain Grosjean maakten de nodige testkilometers. Op de auto vind je zelfs diverse temperatuurstickers die gebruikt zijn bij het testen. Nu staat de rijdende vleugel bij Van der Kooi Sportscars in Houten. De Lotus F1-auto staat er inmiddels en paar jaar en het is tijd voor wat nieuws.

De machine is uitgevoerd in de geniale John Player Special-kleuren. Dus donder op met je clichéschilderij van de Ikea: dit ding moet aan je muur. Met coureur, camera’s en ballast woog de auto 642 kilo. Zonder al die rommel moet je woonkamerwandje dat makkelijk houden. Hij is 1.800 millimeter breed en 5.088 millimeter lang.

Kunst kost geld en deze Lotus F1-auto dus ook. Voor 95.000 euro heb jij dit unieke centrepiece in handen. De motor krijg je er niet bij, die heeft het raceteam zelf gehouden.

Kopen, kopen, kopen!

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear

Advertentie