Tsja, als president van de FIA heb je niet bepaald de eenvoudigste baan die er is. Je maakt ongetwijfeld lange en zware dagen. En als je na zo’n dag bij je vrouw geen stoom kan afblazen, dan laat je jezelf natuurlijk afrossen door vijf prostituees in speelse pakjes.

Zo denkt Max Mosley er wel over. En ach, wie laat zich tegenwoordig nou niet afrossen door een aantal dames in één of ander kinky SM-spel. Als dat je ding is – vooral doen joh. Dat je de dames nazi-kostuums en een soort concentratiekamp-outfits laat aantrekken en zelf als een soort Führer rond gaat lopen, wordt al een aardig stukje ziekelijker. Extra smakeloos wordt het als je weet dat Max de zoon is van Sir Oswald Mosley, die in 1932 oprichter was van de British Union of Fascists. Adolf Hitler was zelfs aanwezig bij Oswalds tweede bruiloft. Kennelijk heeft Max de warme gevoelens voor die goeie ouwe tijd met de paplepel binnengekregen.

Dat je je perversiteiten dan ook nog eens laat filmen getuigt ook al niet van een buitensporige intelligentie, maar daar is Mosley zelf inmiddels ook achter. Vandaag was het bewuste filmpje namelijk op talloze sites te bezichtigen. ‘Helaas’ is het inmiddels van internet verdwenen.

Reacties