Niets veranderlijker dan de mens. Vochten Lewis Hamilton en Fernando Alonso elkaar afgelopen weekend nog de tent uit, inmiddels lijkt de rust hersteld binnen het team van McLaren.

Hamilton heeft in een persverklaring min of meer toegegeven dat hij bij de GP op de Hungaroring fout zat toen hij teamorders negeerde. De jonge Brit geeft aan dat hij en Alonso elkaar inmiddels alweer hebben gesproken, en dat ze zelfs plannen hebben gemaakt om elkaar in de vakantie op te zoeken. Dat wordt vast een gezellige boel…

Het lijkt er namelijk op dat we hier te maken hebben met een typisch geval van gewapende vrede. Het blijft een gegeven dat Alonso zich achtergesteld voelt bij Hamilton, en het zou ons niet verbazen als de Spanjaard aan het eind van dit seizoen zelf opstapt bij McLaren. Eerder was er nog sprake van dat hij zou worden ontslagen, maar die crisis lijkt vooralsnog afgewend.

Ook Hamilton en team-baas Ron Dennis kunnen inmiddels weer met elkaar door één deur. In Hongarije schold Hamilton zijn baas de huid vol, maar blijkbaar heeft Ron Dennis het zijn oogappel vergeven. Hij kan zich het voorval ineens niet meer herinneren. Met deze stand in het kampioenschap zouden wij waarschijnlijk ook vergeetachtig worden.

Reacties

Meer van TopGear