Wat als Ferrari en Red Bull Racing in het Star Wars-universum zouden bestaan? Dan was Bernie Ecclestone een prima Darth Sidious, Jos Verstappen een uitstekende Darth Vader en Max Verstappen uiteraard de getalenteerde Luke Skywalker. Podracen is na de Clone Wars verboden (duh), dus moeten de merken met hun sponsorcredits ergens anders naar uitwijken.

De rebellen kunnen altijd wel een zakcentje gebruiken en plakken dus maar wat graag sponsoring op hun X-Wing Starfighters in ruil voor wat Imperial Credits. Red Bull geeft je X-Wings, ofzo.

De toffe plaatjes zijn gemaakt door Get Wright On It. The downforce is strong with this one. De 3D-kunstenaars maakten een Ferrari X-Wing en een Red Bull Racing X-Wing. Volledig onofficieel dus. De kans dat een Toyota Prius een ronderecord op de Nürburgring neerzet, is nog groter dan dat dit werkelijkheid wordt.

De nieuwe Rogue One: A Star Wars Story draait trouwens nu in de bioscoop. Je gaat geen Red Bull Racing of Ferrari tegenkomen, maar ga hem toch maar checken.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)