Op TopGear HQ zijn we al maanden bezig met het ontwikkelen van een ingewikkeld algoritme dat de uitkomst van dit Formule 1-kampioenschap voorspelt. Na vele lange dagen en slapeloze nachten hebben we de wetenschappelijke formule geperfectioneerd. En met nog twee dagen te gaan kunnen we met grote zekerheid de volgende voorspellingen doen. Dit hebben we zeker niet tijdens de lunch even bedacht. Bekijk onze 8 voorspellingen voor de GP van Abu Dhabi.

08. Sebastian Vettel wordt ingehaald en gaat huilen

Max Verstappen haalt Vettel links of rechts in. En dat is in beide gevallen extreem gevaarlijk. Een dergelijke actie kan niet door de beugel en dat moet begeleid door veel traantjes over de radio geschreeuwd worden. Uiteindelijk wordt het gemekker genegeerd en behaalt Verstappen de vierde plek in het kampioenschap.

07. Nico Rosberg en Lewis Hamilton crashen

Per ongeluk of expres, dat zullen we nooit weten. Maar de Silver Arrows nemen elkaar te grazen en Rosberg wordt de grote kampioen. Vettel gaat huilen van de schrik.

06. Dat betekent dat de eindstand in het kampioenschap is…

Nico Rosberg, Lewis Hamilton, Daniel Ricciardo en daarna Max Verstappen. Vettel komt met tranen met tuiten op de vijfde plek terecht.

05. Jenson Button doet een afscheids-burnout

Button sluit zijn laatste race in stijl af door zijn Pirelli’s naar de eeuwige jachtvelden te sturen. Een klein stukje rubber ketst op de helm van Vettel en hij moet huilen.

04. Kimi Räikkönen raakt verdwaald in de woestijn

Räikkönen neemt ergens een verkeerde afslag en komt in de grote zandbak van Abu Dhabi terecht. In een interview zal de Fin reageren met: ‘mwoah‘. Vettel mist Räikkönen en moet huilen.

03. De race wordt stilgelegd vanwege een natte baan…

…door de tranen van Vettel.

02. Een discussie laait op

Worden in 2017 ruitenwissers op helmen verplicht? Coureurs die achter Vettel rijden, schijnen nogal eens last van beperkt zicht te hebben.

01. Er komt een nieuwe titel: Dickie Rose Water of the Day

Naast Driver of the Day komt er een nieuwe titel: Dickie Rose Water of the Day. Raad jij maar wie de eerste winnaar is.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie