De bouwstenen voor een nieuwe racegame van Lego liggen klaar. Het speelgoedbedrijf voor alle leeftijden bouwt de spanning op richting de onthulling van Lego 2K Drive, die morgen plaatsvindt. De bovenste beelden komen trouwens gewoon uit Forza Horizon 4, want er zijn nog geen screenshots van de nieuwe game.

Lego plaatste een video met daarin de aankondiging van een ‘driving game’ die samen met 2K Games wordt ontwikkeld. Hoe de game er precies uit gaat zien, is niet bekend, maar het heeft er alle schijn van dat het een open-wereld-game wordt. Dus eentje waar je vrij kunt rondrijden. Komt Lego dan met een concurrent voor Forza Horizon of Need for Speed?

Waarom we denken dat je vrij kunt rondrijden? XboxEra-podcast vond even geleden een vacature van het bedrijf Visual Concepts. Dit bedrijf is onder meer eigenaar van 2K Games. In de vacature werd gezocht naar een ontwikkelaar van ‘een nog niet aangekondigde, open-wereld-racegame met een grote licentiehouder’.

Geruchten over de Lego racegame van 2K

Er zou al een gesloten bèta van het spel zijn. Van deze proefversie lekte al beelden, maar die video’s zijn inmiddels offline gehaald. Het enige officiële beeld vind je hieronder. Het linkergedeelte van de afbeelding suggereert dat je naast het rijden op het land ook op het water kan racen. Morgen is de officiële aankondiging.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear