Godzijdank zijn we voorlopig (we kloppen even stevig op een stuk hout) uit de grote COVID-piek. Toch vonden er in de afgelopen periode ook positieve gebeurtenissen plaats. Zo hadden we een Nederlander die wereldkampioen Formule 1 werd in 2021 en krijgen we sinds 2020 ook geld terug op kleine plastic flesjes. Daarnaast kreeg het simracen een flinke boost. Om het momentum vast te houden is hier de Logitech Pro Racing Wheel met bijpassende Pro Racing Pedals.

De nieuwe set simracespullen is niet per se gericht op de casual gamer. Logitech ontwierp de Pro Racing Wheel en Pedals voor racers die om zo realistisch mogelijke feedback vragen. Zo maakt het gebruik van een nieuw force feedback-technologie genaamd Trueforce. Daarnaast zijn de knoppen opnieuw ingedeeld en zijn er draaiknoppen ter hoogte van je duimen. Allemaal erg F1.

Voorsprong op de concurrentie

Bij de start van een race wil je natuurlijk zo goed mogelijk wegkomen. Een dubbele koppeling helpt hierbij. Net als bij de hedendaagse supercars heeft de Logitech Pro Racing Wheel een dubbelkoppelingssysteem om nog sneller van je plaats te komen. Gebruik je hem niet als dubbele koppeling, dan kun je hem ook instellen als extra handrem.

De bijpassende Logitech Pro Racing Pedals kun je naar hartenlust afstellen. Je kunt de drie pedalen steviger of zachter zetten. ‘Logitech’s Pro Racing Wheel maakt de simrace-ervaring ongelofelijk realistisch.’, vertelt F1-coureur, Lando Norris. De set komt in twee versies: voor de PS4/PS5 en voor de pc, Xbox Series X/S en Xbox One De kosten voor de set zijn ook professioneel te noemen: 1.099 euro voor het stuur en 349 euro voor de pedalen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)