Wat een ongelukkige planning van de makers van Gran Turismo 7. Hebben ze daar in de studio jaren aan de nieuwe racegame gewerkt, kom je in dezelfde week uit als versie 0,8 van Powerwash Simulator. De ontwikkelaar van GT7 kan wel inpakken, want hier kun je niet tegenop boksen. In de nieuwe simulator kun je digitaal auto’s en andere zaken gaan wassen.

Je wist dit natuurlijk al, maar er bestaat dus een Powerwash Simulator. Ja, een spel waarin het draait om het schoonmaken van dingen met een hogedrukreiniger. De officiële omschrijving luidt: ‘Spelers kunnen hun eigen powerwashing-bedrijf opbouwen en elk spikkeltje vuil dat ze maar kunnen vinden wegspuiten. Powerwash Simulator geeft een unieke draai aan het simulatorgenre door te focussen op ontspanning en escapisme.’

Wat zit er in de update?

De makers hebben de caravan van een rondreizende waarzegger toegevoegd – ‘om niet alleen het verleden bloot te leggen, maar ook een blik in de toekomst te werpen’. Daarnaast kun je nu ook een compleet metrostation schoonmaken. Deze spannende toevoegingen komen boven op het bestaande aanbod van vuile objecten om schoon te maken, waaronder veel auto’s. Voor 20 piek koop je het spel – heel toepasselijk – op Steam.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie