Films en series kijken met autoliefhebbers kan bijzonder irritant zijn. Ze gaan je dan vertellen dat ze het busje in de Duitse parkeergarage in Captain America: Civil War helemaal niet in Duitsland voorkomt. En juist daarom kunnen we het Amsterdam-level uit de nieuwste Call of Duty Modern Warfare II zo waarderen. Ze lijken zowaar opgelet te hebben als het gaat om de voertuigen.

Eerder dit jaar verschenen er al beelden van Amsterdam in Call of Duty Modern Warfare II. Hierbij hadden ze iets van een Honda Accord gebruikt als politieauto, wat niet helemaal klopt voor Nederland. Ook stonden er bij het Breenberg Hotel een stuk of vier GMC-busjes die we hier nauwelijks hebben. Ook stond daar een Mercedes-AMG GT, wat dan wel weer een auto is die hier vaak voorkomt.

Het spel is doorontwikkeld, ook de auto’s

Maar nu lijkt het erop dat ze de boel gepolijst hebben en de juiste auto’s hebben neergezet. Zo zien we aan de grachten een Volkswagen Caddy staan, een bedrijfsauto die ze in Amerika bijvoorbeeld niet hebben, maar hier heel regelmatig voorkomt. Het is niet bekend of deze Volkswagens de busjes van GMC zullen vervangen.

Verderop zien we een hatchback staan die lijkt op een Infiniti Q30. Geen gangbare keuze voor Nederland maar desalniettemin een auto die hier voor kán komen. Met een schuin oog zou het ook een Mazda 3 kunnen zijn. Nog verder op zien we een witte Volvo V70 staan en als je voorbij de rondvaartboot kijkt, zie je nog een Nissan Micra.

Je raadt het al: wij zijn die vervelende autoliefhebbers waarmee je geen film wilt kijken – en hier worden we heel blij van. Bovendien ziet het Amsterdam-level van de nieuwe Call of Duty Modern Warfare II er fantastisch uit, als je het ons vraagt.

Advertentie

Reacties

  • Peter heeft op 22 oktober 2022 geschreven:

    Jammer dat er auto’s staan met amerikaans kentekenformaat (kan import zijn natuurlijk)

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie