Advertentie

TopGear Magazine

TopGear Magazine is het maandelijks verschijnende tijdschrift dat zich meestal bezighoudt met alles wat de autoliefhebber ook maar in de verste verte zou kunnen boeien. Het glossy blad wordt gedrukt op papier dat voor minstens 0,7 procent bestaat uit op een ethisch verantwoorde manier gerecyclede Kleenex-tissues. Je kunt het doorgaans krijgen bij tankstations, supermarkten, (kantoor)boekhandels en een enkele slagerij.

Wat je niet leest: ellenlange verhalen over de tiltrempel van een of andere Chinese EV. Of geneuzel over het verschil in koppelkrommes tussen de 992.1 GT3 en 992.2 GT3. Of er een caravan achter je auto kan? Geen idee. Wil je dat wel weten, dan moet je echt een ander blad zoeken. Met je sandalen.

TopGear Magazine biedt vooral leesplezier

TopGear Magazine behandelt zaken die voor de kritische automobilist van onschatbare waarde zijn. Prangende consumentenkwesties als ‘hoe rijdt een elektrische auto in de binnenlanden van Namibië?’ (nee, geen grap). Maar ook van minder dringend nationaal belang zijnde issues als ‘wat is de beste hot hatch onder de 90.000 euro?’ en ‘als koolstofvezel zo licht en sterk is, waarom maken ze er dan geen kleding van?’ krijgen de aandacht die ze zeker niet altijd verdienen.