Win de nieuwe Audi TT voor een jaar!

Helaas, deze actie is afgelopen; de winnaar wordt heel binnenkort in ons magazine (donderdag 20 augustus in de winkel) en op onze site bekend gemaakt…

De nieuwe Audi TT is het ultieme statement van design en power. Z’n geniale, zuinige en schone hightech viercilinder levert 230 pk waarmee je in precies zes seconden van 0 naar 100 km/u schiet. En jij kunt dat een jaar lang doen. Nagenoeg gratis, want alleen de benzinekosten zijn voor jou*, de rest is voor ons.

Benieuwd naar hoe je deze Audi TT voor een jaar kunt winnen? Zoals je wellicht al las: je moet voor 16 juli 7 augustus a.s. abonnee zijn – dat kun je hier doen. En je hebt een streepje voor als je onze Facebook-pagina (TopGearNL) en natuurlijk ook die van Audi Nederland (AudiNL) een LIKE geeft.

Als laatste, en nu komt het: maak een bloody coole foto met de Audi TT als thema. Plaats die op je eigen Facebook Instagram-pagina of tweet 'm via je eigen Twitter-account met – en dit moet je niet vergeten – de hashtags #TopGearNL en #AudiTT.

De meest originele, spetterende, spraakmakende foto wint. De jury zit er klaar voor. Om je een beetje op weg te helpen: je mag elke TT fotograferen die je wilt – of een stukje ervan. Er mogen gerust mensen, andere auto’s, vreemde objecten of wat dan ook op de foto staan, als er maar (iets van) een Audi TT op staat. Wat ook prima is: er filters overheen gooien, special effects toevoegen, whatever, als je de foto maar zelf gemaakt hebt. En vooral: als ie maar net zo bloody cool is als de Audi TT zelf. Hoe makkelijk is dat?

Je mag net zoveel foto’s insturen als je wilt, maar alleen de meest recente die je plaatst telt. We slurpen je kunstwerkje van je Facebook Instragram- of Twitter-pagina af en laten hier alle resultaten zien: WIN-DE-AUDI-TT.

Daar kun je dus ook inspiratie opdoen, zien wat anderen ervan bakken, en je eigen resultaat tussen de rest van de foto’s bewonderen. Je Facebook Instagram- of Twitternaam komt ook bij je foto te staan, anders weten wij niet van wie de foto afkomstig is.

Dit zijn de specificaties van de TT die je voor een jaar kunt winnen – in de exacte uitvoering en kleur als op de foto's bovenaan:

Audi TT 2.0 TFSI Pro Line S

230 pk / 370 Nm
0-100 km/u in 6,0 s
top 250 km/u
5,9 l/100 km (gemiddeld)
137 g/km CO2

Wil je meer weten over de Audi TT, vlieg dan naar de Audi-website hier.

Doe je best!
 


terug naar de actiepagina


* Verzekering, wegenbelasting, kansspelbelasting en regulier onderhoud betalen wij, jij mag – naast de benzinekosten – zelf je bekeuringen betalen en het eigen risico bij schade. Let wel: om deze prijs te winnen moet je in het bezit zijn van een geldig Nederlands of Belgisch rijbewijs – tenzij je er niet mee gaat rijden en er alleen maar naar wilt kijken. Wat we ons ook nog kunnen voorstellen. Deze prijs is niet overdraagbaar en zowel TopGear als Audi mogen jouw creatieve foto-uitspatting zonder je toestemming gebruiken – wie weet word je nog beroemd ook! En, over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Streng hoor, die jury.

Reacties