Aanschouw de tweede aflevering van onze nieuwe serie webvideo’s, de TopGear Drag Races! Deze keer: brute kracht tegen fijngeslepen finesse…

In de linkerhoek zien we de Porsche 911 Carrera GTS – van vóór de facelift wel te verstaan, dus nog met atmosferische zescilinder boxer van 3,8 liter. De GTS is misschien wel de lekkerste 911 die er is: puur en toegewijd, net even wat meer aangescherpt dan de standaard Carrera S, zonder compleet los te gaan met spoilers en rolkooien en achterlijke hoeveelheden pk’s. We like.

Naast hem staat de uitdager: de Mercedes-AMG GT S, de kleinere, meer gefocuste opvolger van de oude SLS AMG. Hij is op de wereld gezet met één doel: een betere allround sportauto zijn dan de Porsche 911. Dat betekent natuurlijk eerst en vooral dat hij hem moet kunnen verslaan in een dragrace.

Drag Races in de stromende regen

Je las eerder onze vergelijkingstest van beide auto’s, maar die vond plaats in de stromende regen. Geen zorgen: in deze TopGear Drag Race is het asfalt droog en leeg. Zet in op je favoriet en bekijk de video hier beneden!

Aflevering 1 gemist? Check ‘m hier, of klik verder naar aflevering 3!

[tg_video]https://player.vimeo.com/video/158337626?title=0&byline=0&portrait=0[/tg_video]

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)