We zijn weer eens in een gulle bui: als je nu een tweejaarsabonnement op TopGear Magazine afsluit (24 nummers) voor slechts 119,90* euro, krijg je van ons geheel gratis een BMW Motorsport Ice-Watch als welkomstcadeau!

Ice-Watch is premium partner van BMW Motorsport. Samen hebben ze een collectie ontwikkeld waarmee je altijd op pole-position staat. De dynamische horloges hebben een sportieve uitstraling en zijn rondom alle beroemde circuits te bewonderen. Een echte must-have voor auto- en motorliefhebbers!

De nieuwe BMW Motorsport Ice-Watch (winkelwaarde: 149 euro) heeft een marineblauwe, rode en witte wijzerplaat, gecombineerd met een driekleurige horlogeband en met een verbazingwekkende chronograaf. De Belgische designer Pierre Leclerq is erin geslaagd de identiteit van BMW Motorsport tot in de kleinste details te reproduceren.

Maak nu gebruik van onze speciale aanbieding en ontvang twee jaar lang je favoriete auto- en lifestylemagazine op je deurmat, plus zo'n schitterende BMW Motorsport Ice-Watch voor aan je pols! Waar wacht je nog op?

Let op: bij een abonnement op TopGear ontvang je gratis de digitale versie op je tablet en smartphone! Klik hier voor meer info.


* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer (uitgezonderd digitale abonnementen). Voor de overige voorwaarden klik hier.

Reacties