Lees jij graag over de snelste en mooiste auto's? Natuurlijk doe je dat; hoe ben je anders op deze site terechtgekomen? We hebben een mooi aanbod voor je: als je nu een halfjaarabonnement (6 nummers) op TopGear Magazine neemt voor slechts 29,95* euro, ontvang je niet alleen zes maanden lang je favoriete auto- en lifestylemagazine op je deurmat – je krijgt tevens het boek TopGear: Dream Cars als welkomstcadeau thuisgestuurd!

Wat maakt een auto tot een droomauto? Of het nu de adembenemende snelheid, de mooie rondingen of de fikse prijskaartjes zijn: een klein aantal auto's vertegenwoordigt het neusje van de zalm in automobieldesign. De experts van TopGear brengen in dit boek de mooiste exemplaren bij elkaar. TopGear: Dream Cars is een eerbetoon aan de 100 mooiste auto's die de zeldzame eigenschappen van design en techniek samenbrengen: van supercars als de Porsche 918 en de Ferrari LaFerrari tot technologische wonderen als de Nissan DeltaWing en de geweldige McLaren P1. In prachtige beelden, inclusief adembenemende 3D-fotografie, neemt TopGear: Dream Cars je mee op een wereldreis door de mooiste en beste autocreaties die op dit moment te vinden zijn.

Dus wacht niet langer: neem nu een halfjaarabonnement op TopGear Magazine en scoor dat prachtige boek voor nop!

Let op: bij een abonnement op TopGear ontvang je gratis de digitale versie op je tablet of smartphone! Klik hier voor meer info.


* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Voor de overige voorwaarden klik hier.

Advertentie

Reacties

Advertentie