Zo, TopGear-lezers met creatieve kriebels. Afgelopen week is de deadline verstreken voor het inzenden van jullie foto's voor onze jubileumprijsvraag, waarbij de nu al legendarische TopGear-kentekensticker op een zo origineel mogelijke manier in beeld gebracht diende te worden. Inmiddels kunnen we het aantal ongeduldige mailtjes en telefoontjes al niet meer op onze handen tellen, vandaar even dit bericht om jullie te laten weten: we zijn ermee bezig. Echt.

We kunnen alvast verklappen: tussen de honderden inzendingen zitten, naast een paar wel erg gemakzuchtige telefoonkiekjes van oude Astra's met een teddybeer erop in een parkeervak naast de Lidl (als dat je meest geïnspireerde uitspatting moet voorstellen, voelen we met je mee), een aantal prachtige vondsten. Van het niveau dat we denken: hoe heeft hij/zij dat voor elkaar gekregen? Of: over wat voor bizarre gedachtengang moet je beschikken om op dit idiote idee te komen? Dat soort vondsten, dus. Heerlijk. Applaus voor jullie!

Maar goed: temidden van herfstvakantie-/herfstdepressie-/langdurige-katerperikelen doen we ons best om zo snel mogelijk tot een oordeel te komen. Begin november zouden we er toch wel zo'n beetje uit moeten zijn, denken we. Hoe dan ook: zodra de rangorde bekend is, lees je het op deze site. Nog even geduld, en voor nu: iedereen bedankt voor het meedoen!

Advertentie

Reacties

Advertentie