Neem nu een jaarabonnement op Top Gear Magazine voor 59,95 euro en je krijgt gratis een off-road arrangement – 2 uur off-road rijden en 1 uur quad rijden – ter waarde van 139 euro!

Dit arrangement is geweldig als je nergens voor terugdeinst want het motto is: waarom makkelijk doen als het moeilijk kan? Je gaat namelijk niet over glad gestreken wegen rijden, maar in ruig terrein met scherpe bochten, steile heuvels, diepe kuilen en natuurlijk veel modder. Dat doe je twee uur lang in kleine jeeps off-road, en een uur op een quad. Daar krijg je nou echt een kick van! En heel veel spierpijn, geloof ons.

Off-road
Neem plaats achter het stuur van een stoere vierwielaangedreven jeep en overwin alle obstakels. Hoe schuin kan een auto rijden en hij stijl omhoog kan-ie? Je gaat het allemaal ervaren en je zult zien dat de auto’s veel meer aankunnen dan je verwacht. Je leert je stuurcapaciteiten en rijvaardigheden verbeteren en aan het einde rij je echt zelfverzekerd over het ruige terrein.

Quad

Techniek en behendigheid staan centraal bij het rijden op een quad. Het uitdagende parcours heeft messcherpe bochten en pittige hellingen. Je stuurmanskunsten worden met het quad-rijden dan ook goed op de proef gesteld. Durf jij de uitdaging aan?

Reacties