Om te laten zien hoe blij we zijn dat je abonnee bent van TopGear Magazine, hebben we een mooi cadeau voor je: wat dacht je van een compleet paintball-arrangement voor jou en negen van je vrienden? Jazeker: in samenwerking met onze partner Events Bakery regelen wij dat je met z’n tienen maar liefst tweeënhalf uur lang kunt gaan paintballen, gratis en voor niets!

Hoe gaat het paintball-arrangement in z’n werk?

Jij en negen vrienden raken verwikkeld in een veldslag van tweeënhalf uur op een van de volgende zeven locaties naar keuze: Gouda, Eindhoven, Rotterdam, Nijmegen, Harderwijk, Assen of Antwerpen. De voorwaarden? Je moet in ieder geval 18 jaar zijn (14 jaar voor de locatie in Antwerpen). Inbegrepen zijn het gebruik van een masker, overall, kluisjes, een groepsfoto en eventueel een konijnenpak voor de jarige of vrijgezel die jullie met z’n allen gaan opjagen. Je krijgt 50 paintballkogels per persoon toegewezen. Ga je voor totaalvernietiging of schiet je gewoon vaak mis? Voor 15 euro koop je er 150 kogels bij. Daarnaast kun je tegen extra kosten de speeltijd verlengen of upgraden naar een extreme gun.

Wat moet je doen?

Simpel: klik hier om je ticket op te halen. Hierop staat een code die je bij je reservering moet opgeven. Kies een datum (van maandag tot en met zaterdag) en boek jouw paintball-arrangement op eventsbakery.nl. We wensen je alvast veel plezier!

Reacties

  • Merlijn Pietercil heeft op 3 september 2016 geschreven:

    Echt tof dat jullie dit voor ons doen. Ik ga nu voor mijn verjaardag gaan paintballen voor mijn verjaardag.