Helaas, deze aanbieding is niet meer geldig…

Koop nu TopGear Supercars 2012 – ons jaarlijkse boekwerk vol met de heetste auto’s die we de afgelopen tijd reden – en profiteer van extra korting! Normaal kost ie € 9,95 in de winkel, als je ‘m nu hier bestelt, krijg je ‘m voor € 7,95* én sturen we ‘m gratis naar je op! Kun je gewoon blijven zitten waar je zit. Ben je abonnee van TopGear dan krijg je nog eens 10% extra korting! Nog een voordeel van abonnee zijn!

TopGear Supercars is een bundeling van alle supercars van het afgelopen jaar, aangevuld met nieuwe artikelen en actuele informatie. Het is 200 pagina’s dik en wordt geleverd op fraai papier met een dikke omslag. Dat mag niet ontbreken in je boekenkast tussen de Kluuns en Van Noorts…

Dus, je weet wat je te doen staat: bestel nu jouw exemplaar van TopGear Supercars 2012 in onze webshop! Als je liever naar de winkel loopt: vanaf 3 mei ligt ie daar in de schappen.

* Ben je Belg? Vervelend, maar dan betaal je € 2 extra voor de postale kosten. In dat geval hoef je niet uit je stoel te komen voor € 1 extra; en anders kun je altijd nog even langs de winkel op de hoek wandelen.

Reacties