Hoewel wij alleen uitkeken naar de komst van Cameron Diaz en Jeremy Clarkson en Tom Cruise wat ons betreft net zo goed buiten de studio hadden kunnen blijven staan, gebeurde er wel iets opmerkelijks gisteravond.

Beide superfilmsterren reden een rondje in TopGears reasonable priced car: Cameron Diaz mocht eerst en haar rondje bracht ze al vloekend tot een dusdanig goed einde dat ze de lijst van beroemd- en bij ons soms onberoemdheden direct aanvoerde met haar supersnelle tijd. Totdat Tom Cruise plaatsnam en het record verpulverde in de onvolprezen Kia C’eed cee’d Ceed. Zijn tijd? Eh, die hebben we weer niet gezien omdat we afgeleid werden door Cameron.

Aflevering emist? Jammer dan. Binnenkort op Veronica of Canvas en anders jezelf gek downloaden op allemaal vage sites die door de inspanning van onze zwaar overwerkte jurist vast een paar minuten de aflevering in HD voor je hebben klaarstaan…

Ps. de poging op de foto’s rechts om de Stig van z’n hoofd te ontdoen, mislukte. Het gerucht gaat dat ie Cruise in z’n kuiten heeft gebeten en een poging deed om Diaz door z’n vizier heen op haar mond te zoenen. Maar dat vertelde de fotograaf die die bibberige plaatjes schoot, hoe betrouwbaar is dat?

Reacties