De nieuwe Top Gear is uit: nummer 51. Deze keer boordevol cabrio’s want de zon schijnt hier eindelijk twee dagen. Dus ren naar de winkel, haal die Top Gear en bestel een Ferrari Spider. Of een Lambo Spyder. Of een Alfa 8C Spider. Of een Bugatti Veyron Grand Sport.

We beschrijven ze allemaal. En voor je vriendin reden we alvast een Volkswagen BlueSport – dan kan die MX-5 ook de deur uit – maar voordat die op de markt verschijnt, moet ze zeker de Fiat 500c proberen.

Wat hebben we nog meer? Iets over de nieuwe Astra, iets over de nieuwe Ferrari, iets over de nieuwe Aston Martin. We racen nog in onze Westfield over Spa-Francorchamps, Audi bestaat 100 jaar en als klap op de vuurpijl met Michael Schumacher over waarom hij The Stig is. Denkt-ie.

We worden ook nat deze maand met onze nautische special. Boten dus. Dat lijkt suf, maar we hebben een kleine Top Gear-selectie gemaakt. Dus of ze kosten meer dan 100 miljoen, of ze hebben meer dan 500 pk. Misschien zit er wat voor je bij, als je acht keer de Lotto wint…

Genoeg om je weer een maandje te vermaken denken we!

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie