De nieuwe Top Gear (nummer 47) ligt vanaf vandaag weer in de winkel (of in je bus als je zo slim bent om een abonnement te hebben afgesloten).

Deze maand extra aandacht voor de Ferrari 599XX met 700 pk. Je mag ‘m alleen kopen als Ferrari dat wil, en je mag er alleen mee rijden als Ferrari dat wil, maar veel dichter bij Formule 1 kun je niet komen.

Lamborghini kan natuurlijk niet achterblijven als Ferrari met iets nieuws en snel op de proppen komt, dus de Murciëlago LP670-4 Super Veloce kan je vanaf nu bestellen. Het zal de laatste Murc zijn, zo zegt Lamborghini, dus wij smachten nu al naar de opvolger.

Verder lees je onze bevindingen met de nieuwe BMW Z4; van buiten en binnenin geheel ontworpen door vrouwen. Eh, is dat oké? Nou ja, hij is wat wulpser, minder hard core, maar wel sneller. En hij heeft een stalen klapdak. Jammer vinden we dat. Ook omdat dat de kans op een Z4 Coupé tot nul verkleint.

Nog meer snel spul hebben we in overvloed: de Westfield Racing Cup 2009 waaraan we zelf deelnemen, de nieuwe Volkswagen Golf GTI, de nieuwe Jaguar XKR, BMW’s X5 en X6 in M-uitvoering, de Range Rover Sport SUpercharged tegen de Infiniti FX50S, oude Formule 1-verhalen, meer technische details van de Porsche Panamera en de Aston Martin One-77, een sportwagen van twee Nederlandse broers en we rijden in een geval op lucht. Echt.

Veel leesplezier, meer over de inhoud lees je hier

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie