De 50-ste Top Gear is uit – gaat dat even snel. Elke maand dik 200 pagina’s en deze maand vieren we dat jubileumnummer met een prijzenpakket waar je ‘u’ tegen zegt. Of ‘zo hé’. Check hier. En bovendien deze maand ook een gratis Stig-sticker!

Als je frequent kijker van Top Gear bent en je houdt het allemaal een beetje bij op BBC2, dan weet je dat de heren inmiddels zijn gaan racen met de ultieme supercars van dit moment, aangevuld met een ultieme oldtimer: we presenteren deze maand de Bugatti Veyron vs Mercedes-McLaren SLR 722 vs Lamborghini Murciëlago SV vs McLaren F1. Hammond zat erin, reed erin, tegen Schumacher The Stig en hij doet verslag.

James May doet verslag van zijn rit met Hammond in de Porsche Panamera dwars door Engeland, we reden de Mercedes E63 AMG (leuk voor op het centraal station), de Fiat 500 soort-van-cabrio, we hielden een wedstrijdje tegen de meest irritante snelweggebruikers (busjes en boodschappenwagentjes), we reden 2.000 kilometer in een Westfield (-) en in de Audi TT RS, en in nog een hele waslijst vol auto’s. Wedden dat je er weer een paar uurtjes mee zoet bent?

Meer over de inhoud lees je hier. Plezier!

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie