Ja, hij is er weer, de nieuwe Top Gear, nummer 53 al weer. Met deze maand een groot artikel over de Ferrari 458 Italia met leuke plaatjes erbij. Alles wat je over deze nieuwe super-Ferrari wilt weten, zochten wij al voor je uit. 

Datzelfde deden we voor de nieuwe concurrent van Ferrari: McLaren. Hun MP4-12C ziet er ook bijzonder goed uit en de verwachtingen zijn hoog. Wij plozen uit waarom het een succes kan worden.

Dan hebben we nog onze eigen minister-president Jan Peter Balkenende: wij reden met hem in een Ferrari California op een verlaten vliegveld. De achterbanden rookten, Balkenende genoot en bleek nog bijzonder goed te kunnen rijden ook. En we stelden hem nog wat politiek correctie vragen. 

Politiek niet correct is de Lamborghini Reventón Roadster. Mocht je er een kunnen betalen dan zal je leven voorgoed veranderen. Maar dat merk je vanzelf.

Verder de nieuwe Rolls Ghost, de BMW 5 GT, de bekende columns, een special over SUV’s (die weer wel politiek correct zijn), een dikke cabriotest voor als het volgend jaar weer zonnig wordt en jij weer geld hebt na de crisis. En nog veel meer. Lees je ook hier. Plezier!

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie