Er wordt al weer flink gespeculeerd op internet over de startdatum van de nieuwe reeks afleveringen van Top Gear. The Mole brengt eindelijk duidelijkheid. Althans, een soort van duidelijkheid.
 
“De officiële mededeling van de BCC planners is dat we nog niet exact kunnen bevestigen wanneer de show weer in de lucht gaat, wat weer te maken heeft met potentiële wijzigingen op het laatste nippertje en het hier zo belangrijke snooker. Maar het productieteam werkt toe naar een officiële start eind juni.”
 
“Het opnames met Clarkson en de jongens vallen tot nu toe onder de hoogste geheimhouding, maar we kunnen al zeggen dat er een aantal nieuwe uitdagingen wordt aangegaan, een flinke serie krachtmetingen en dat we weer zullen reizen naar alle uithoeken van de wereld inclusief Schotland.”
 
“Dus het zal een van de laatste twee zondagen van juni zijn en je hoeft echt geen Columbo te zijn om straks te weten op welke datum exact je de video moet inprogrammeren. Zodra we de definitieve datum weten, lees je het hier.”

Reacties