Jazeker: na een afwezigheid van drie jaar komt de meest spectaculaire autotheatershow van het universum in 2013 terug naar Amsterdam. Er wordt een gloednieuwe show op poten gezet in de Ziggo Dome, die gepresenteerd zal worden door Jeremy, Richard én James!

In januari 2010 werd TopGear Live voor het eerst op Nederlandse bodem georganiseerd – destijds met Jeremy Clarkson, Richard Hammond en Beau van Erven Dorens aan het roer (hoewel James May het toen al niet kon laten om ook één keer zijn gezicht te laten zien). De heren konden zich verheugen op meer dan 45.000 bezoekers. Daarna zijn ze met hun show de hele wereld over getrokken om nog eens 2,2 miljoen mensen in achttien andere steden te vermaken, waarbij meteen even twee wereldrecords werden gebroken. En nu komen ze terug!

Op 27 april 2013 landt TopGear Live in de Ziggo Dome in Amsterdam, met twee voorstellingen: om 16.30 uur en 20.30 uur. Het publiek kan een geheel nieuwe invulling van de show verwachten, al zullen de bekende thema's overheersen: spectaculaire stunts, vele begeerlijke supercars en natuurlijk de capriolen van The Stig, die speciaal voor dit evenement wordt ingevlogen in een vloeistofgekoelde beschermende verpakking.

Tickets bestellen? Speciaal voor TopGear Magazine-lezers hebben we een speciale Early Bird-actie met een korting van 5 euro* op alle kaarten!

Bestel je kaarten hier met de volgende speciale en, al zeggen we het zelf, bijzonder goed gevonden actiecode: magazine

Jeremy en James kunnen alvast niet wachten om terug te keren naar Amsterdam, getuige hun speciale videoboodschap hieronder. Zorg dat je erbij bent in april!

* Deze actie is geldig tot en met 14 december 2012, 17.00 uur. Er is een gelimiteerd aantal kaarten beschikbaar.

 


 

Reacties