TopGear Magazine 216 (juni 2023) ligt nu in winkels en op deurmatten door heel Nederland en België. Deze maand krijgen we onder meer een nieuwe McLaren te zien en jagen we een Bugatti Chiron over een NASA-landingsbaan. Ja!

Alpine A290B

TopGear Magazine 216 inhoud: Alpine A290B

Foto: © TopGear

Is dit niet het tofste hatchbackje dat je in tijden hebt gezien? Gaat nog hard ook. De Alpine A290B is een extra heet gepeperde Renault 5 – net als vroegâh, maar dan elektrisch.

Bugatti Chiron op Cape Canaveral

TopGear Magazine 216 inhoud: Bugatti Chiron bij NASA op Cape Canaveral

Foto: © TopGear

Dit geintje doen we niet iedere dag. Een Bugatti Chiron Super Sport, een erg lange landingsbaan die NASA inzette voor de spaceshuttle, en een TG-redacteur met stalen eieren…

Volkswagen Amarok met neushoorns

TopGear Magazine 216 inhoud: Volkswagen Amarok met neushoorn

Foto: © TopGear

Stropers bij zeldzame, bedreigde neushoorns weghouden is niet makkelijk. We reizen af naar Zuid-Afrika om hier een handje bij te helpen. Ons gereedschap: VW’s nieuwe Amarok.

GMA T.50 op het TG-circuit

TopGear Magazine 216 inhoud: GMA T.50 op het TopGear-circuit

Foto: © TopGear

We ervaren Gordon Murrays fan car – niet als bestuurder, maar vanuit de bijrijdersstoelen. Links en rechts, ja. Achter het stuur: IndyCar-alumnus Dario Franchitti. Locatie: het TopGear-circuit. Oef!

Chevrolet Corvette Z06 vs Porsche 911 GT3 en Ferrari 458 Italia

TopGear Magazine 216 inhoud: Chevrolet Corvette Z06 vs Porsche 911 GT3 en Ferrari 458 Italia

Foto: © TopGear

De nieuwste ‘Vette heeft een extreem krachtige motor zonder turbo. Ha, zo kennen we er nog een paar. Porsches geniale GT3 bijvoorbeeld, en Ferrari’s laatste turboloze V8, de 458 Italia…

Drives

Deze maand zoeken we uit wat de nieuwe Mercedes SL nou écht is, een sportauto of een grand tourer. Hoe? Door er een echte sportauto en grand tourer naast te zetten, natuurlijk. Ook rijden we de BMW iX M60, de nieuwe Porsche Cayenne en Jeep Grand Cherokee, de Lamborghini Huracán Tecnica en vers spul uit China: de XPeng P7, BYD Dolphin en Nio ET5.

En verder…

In onze Retro-rubriek bezoeken we een Japanse Subaru-verzamelaar die zijn uitzonderlijke collectie in een drukke publieke parkeergarage heeft opgeslagen. We zijn te gast bij de 6 Uur van Spa en de Formule E-race in Berlijn, helpen je in je zoektocht naar wat ‘retro’ nou precies is en zetten de heetste nieuwe horloges voor je op een rij in onze Horlogespecial.

Zorg dus dat je TopGear Magazine 216 snel in handen krijgt: spoed je naar de winkel of bestel ‘m nu in onze webshop! Wil je de komende uitgaves van TopGear automatisch thuis ontvangen? Sluit dan hier een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette korting of een cool welkomstcadeau. Veel leesplezier!

TopGear Magazine 216 inhoud: Subaru-verzameling in Japan

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)