TopGear Magazine 220 (oktober 2023) ligt nu in winkels en op deurmatten door heel Nederland en België! Deze maand zetten we Max Verstappen in een driftauto, proberen we de eerste volledig elektrische Lamborghini ooit, de Lanzador, rijden we de nieuwe Ford Mustang op Hawaï – en nog veel meer.

Driften met Max Verstappen

TopGear Magazine 220 inhoud: Max Verstappen drift

Foto: © TopGear

Normaal moet ie vooral z’n grip in de bochten zien te behouden. Maar nu dus even niet. Max Verstappen gaat los in een gierende drift-Mazda, wij staan erbij en kijken ernaar.

Lamborghini Lanzador

TopGear Magazine 220 inhoud: Lamborghini Lanzador

Foto: © TopGear

Rijden in kreupele conceptcars, die van lijm en plakband aan elkaar hangen en je vaak niet meer dan een rammelende langzame rit kunnen bezorgen, is doorgaans stom. Maar soms ook niet. Zoals vandaag.

Ineos Grenadier

TopGear Magazine 220 inhoud: Ineos Grenadier

Foto: © TopGear

De Ineos Grenadier is een nieuwe 4×4 die heel graag een oude 4×4 wil zijn. De vraag is: presteert ie net zo goed in de drek als de oude Defenders die hij moet vervangen? Naar de koei’n!

Ford Mustang op Hawaï

TopGear Magazine 220 inhoud: Ford Mustang op Hawaï

Foto: © TopGear

Toen de vorige generatie van de Ford Mustang uitkwam, deden we een mega-roadtrip door de Verenigde Staten; tenminste, door 49 van de 50. De laatste, Hawaï, doen we nu met de nieuwste versie aan.

Drives

TopGear Magazine 220 inhoud: triotest Maserati Grecale, Range Rover Velar, Porsche Macan

Foto: © TopGear

Welke middelgrote, hoogwaardige SUV-achtige moet je hebben? We zetten de Maserati Grecale tegenover de Range Rover Velar en de Porsche Macan. Daarnaast rijden we de nieuwe Hyundai Kona Electric, de Mercedes-AMG S 63 E Performance, een Nederlandse restomod-Defender, een Honda met een rare naam en de Porsche 718 Spyder RS.

En verder…

Alles over de nieuwe Ford Mustang GTD, de BMW Neue Klasse, de Alfa Romeo 33 Stradale, de Volkswagen ID. GTI, de Lotus Emeya en de Zenvo Aurora. We doen een recap van Max Verstappens F1-seizoen tot nu toe, lichten wat op games geïnspireerde horloges uit en rijden naar het café van de kleinzoon van Ferdinand Porsche… met de enige straatlegale Porsche 911 GT1 Le Mans-racer ter wereld.

Dit en nog veel meer lees je in TopGear Magazine 220. Zorg dus dat je ‘m snel in handen krijgt: spoed je naar de winkel of bestel ‘m nu in onze webshop! Wil je de komende uitgaves van TopGear automatisch thuis ontvangen? Sluit dan hier een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette korting of een cool welkomstcadeau. Veel leesplezier!

TopGear Magazine 220 inhoud: Porsche 911 GT1 Strassenversion

Foto: © TopGear

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)