De nieuwe TopGear is uit, en inderdaad: er staat heel groot een man met z'n gezicht op de cover. Het betreft hier iemand van wie je de komende tijd nog veel zult horen.

Het is de nieuwe frontman van TopGear-tv, Chris Evans, die over slechts een paar maanden (begin 2016) het nieuwe seizoen zal aftrappen met vooralsnog onbekende mede-presentatoren. We wisten dat hij dj en tv-maker is, we wisten dat hij autogek in hart en nieren is, we wisten dat hij verwoed verzamelaar is van alles op vier wielen, waaronder vooral ook zeer zeldzame Ferrari's. Maar wie ís Chris Evans nou eigenlijk, en wat kunnen we van hem verwachten? Je leest het deze maand in de nieuwe TopGear.

Behalve over roodharige Britten hebben we het deze maand ook over auto's. Bijvoorbeeld over de extreme, krankzinnige Lamborghini Aventador Superveloce. Maar ook over de extreme, krankzinnige Porsche 911 GT3 RS. En over de extreme, krankzinnige Donkervoort D8 GTO Bilster Berg.

Daarnaast rijden we met de Ferrari 488 GTB. Ja, we dachten al dat je dat interessant zou vinden.

Maar ook minder idioot snelle brokjes van plezier komen aan bod. Wat dacht je van de Honda S660, een minuscule roadster waarmee we voor de goede orde verdwalen in het enorme Tokio? We besteden aandacht aan de Alpine Celebration, het kleine coupeetje dat Renaults sportmerk moet doen herleven. In onze SUV-special bekijken we hoe de nieuwe Audi Q7 en de nieuwe Volvo XC90 zich houden tegenover de (erg) oude Land Rover Discovery.

Ook vertelt voormalig producent Andy Wilman wederom de smakelijkste anekdotes uit de TopGear-tv-geschiedenis, scholen we je even bij over wijlen acteur en racer Paul Newman en testen we 's werelds snelste tank.

Natuurlijk hebben we ook weer een blik rijtesten voor je opengetrokken. Zo sturen we onder andere met de Porsche Boxster Spyder, de BMW X1 en 340i, de Hyundai Tucson, de Mercedes GLC en GLE, de Honda Jazz en HR-V en – jawel – niet één maar twee VW Passats. Waaronder de versie die je wilt gaan leasen, inderdaad.

Is dit alles? Je kent ons: natúúrlijk is dit niet alles. Haast je dus naar de winkel of kijk snel in je brievenbus en zorg dat je de nieuwe TopGear in handen krijgt! Meer info vind je hier, jezelf of een ander op een abonnement trakteren doe je daar. Veel leesplezier!

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie