Je hebt nog één kans om de eerste TopGear van 2017 te scoren! En natuurlijk die gratis kalender. Hij ligt alleen vandaag nog in de winkel. Check hieronder wat je deze maand van ons mag verwachten – onder andere:

Een gratis TopGear-kalender!

Gratis en voor niks als cadeautje van ons: een kersverse TopGear-kalender voor 2017. Voor boven je bed, in je schoolkluisje, aan de smerige muur van je mancave of waar je hem ook maar kwijt kunt. Graag gedaan!

De beste auto’s van 2016

Hoe kunnen we het jaar beter afsluiten dan met een overzicht van de (volgens ons) beste auto’s van 2016? Onder andere de McLaren 570GT, Aston Martin DB11, BMW M2, Alfa Giulia Q en Skoda Kodiaq komen uitgebreid langs. Met uiteraard één winnaar als TopGears Auto van het Jaar…

Man van het Jaar: Max Verstappen

Ja, we kunnen er wel omheen draaien, maar een andere uitkomst was in deze categorie natuurlijk niet mogelijk: Neerlands jongste en grootste F1-talent ooit is onze Man van het Jaar 2016!

Onervaren SUV’s: Maserati vs Jaguar

Ze nemen het misschien niet direct tegen elkaar op – al was het maar omdat de een een klap groter is dan de ander – maar toch vinden we het een interessante kwestie: welke van de twee nieuwe luxe-SUV’s van Maserati en Jaguar slaat de spijker het best op z’n kop?

Een interview met Bernhard van Oranje, de nieuwe baas van Zandvoort

Hij overwon kanker, tilde een nieuw botenmerk van de grond, is oprichter en ambassadeur van Lymph&Co en kocht en passant ook Neerlands bekendste circuit: Zandvoort. TopGear spreekt met een man die niet kan stilzitten en alles uit het leven wil halen.

Alles over de nieuwe Volkswagen Golf, Opel Insignia, Ford Fiesta en Alfa Romeo Stelvio

Op de valreep van 2016 lieten de autofabrikanten nog even een voorraadje nieuwe of vernieuwde modellen op ons los. In TopGear Magazine 139 lees je alles wat je moet weten.

Nog meer?!

Natuurlijk was dit nog niet alles. Zo hebben we nog een interview voor je met Alex Zanardi, een van de grootste helden uit de autosport die ondanks het verlies van zijn beide benen weigerde om te stoppen met winnen. We zetten de huidige DS 5 tegenover de klassieke Citroën DS om te kijken hoeveel van het originele dna bewaard is gebleven. We besteden aandacht aan de Jaguar I-Pace, een elektrische SUV die weleens voorspellende gaven zou kunnen hebben. En we rijden met talloze nieuwe modellen, zoals de BMW 5-serie, de Mercedes-AMG E 63 S 4Matic+ (met driftmodus!), de Audi TT RS Roadster en de Ford Kuga.

TopGear Magazine 139, inclusief gratis TG-kalender: haal ‘m nu!

Meer info vind je hier, jezelf of een ander op een abonnement trakteren – via een van onze speciale aanbiedingen met mooie welkomstcadeaus en/of flinke besparingen – doe je daar. Veel leesplezier!

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie