Yep, hij is er weer, de nieuwe TopGear. TopGear? Is dat niet Top Gear, met een spatie ertussen? Eh, nee, niet meer. Vanaf nu schrijven we TopGear als TopGear, net als het logo. Man, dat is interessant!

Terug naar het nieuwe nummer: we testen de Noble M600 met 650 pk. Een leuk speeltje zonder abs en als je de afleveringen van de laatste serie van TopGear op de BBC gevolgd hebt, heb je JC er al in zien rijden. Hij schrijft voor ons nog even op hoe zijn belevenissen waren. ‘Mannen die al het vermogen durven aan te spreken zijn mannen die ook niet schrikken van een korkodil in hun broek’.

De Nasa heeft een nieuw maanvoertuig en James May zou Captain Slow niet zijn als hij dat niet geweldig zou vinden. Let op: als we over tien jaar met z’n allen per bus naar de maan kunnen, staat James vooraan. Dus hijsen we hem alvast in een maanpak met zo’n enorm ei als helm. Echt, dat staat hem beter dan z’n belachelijke streeptruien.

Verder hebben we nog een hand vol aardige auto’s getest: de Rolls-Royce Ghost, Lamborghini Gallardo Balboni, Ferrari California, Spyker C8 Aileron en opgevoerde Nissans GT-R. Wij bekijken de Jaguar XKR RSR – speciaal voor GT2-races, de Audi A4 DTM – een plaatje, en we crossen met een Nissan Cube (brr…) en we laten de BMW X1 en Infiniti EX duelleren in diepe koeienstront blubber. 

Kortom, weer dik 200 pagina’s leesplezier. Ren naar de winkel, als ie nog niet op je deurmat geplofd is. Meer erover hier.

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie