Zoals je ondertussen vast wel weet, heeft iemand genaamd Ben Collins behoorlijk wat ophef veroorzaakt rond ons aller Stig. Hij zou degene zijn achter dat ondoorgrondelijke vizier, en hij zou niet blij zijn met de rauwe jumbo-garnalen en het eersteklas hondenvoer dat hij bij de BBC voorgeschoteld krijgt. Hij heeft er zelfs een boek over geschreven, dat wij natuurlijk niet gaan kopen, maar toch stiekem wel willen lezen om te kijken hoe rijk de fantasie van deze man precies is.

Het punt is helaas wel dat door dit alles de integriteit van onze witte vriend door sommigen in twijfel getrokken wordt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, want de primaire functie van The Stig is nu juist dat wij en jullie op hem kunnen bouwen als constante factor op de TopGear-baan. En als degene die bij ons op kantoor drie keer per dag de koffieautomaat schoonmaakt, wat de laatste tijd een vreemde fascinatie van hem lijkt te zijn. Het punt is: The Stig is van ons, maar kunnen wij hem nog wel gebruiken?

Als je ons vraagt wat er nu precies met onze tamme coureur gaat gebeuren, dan moeten we je voorlopig het antwoord schuldig blijven. In plaats daarvan stellen we jou de vraag: wat vind jij dat TopGear moet doen? Doorgaan met The Stig? Een nieuwe Stig introduceren, in een fel kleurtje? Helemaal geen Stig meer, en gewoon Sabine Schmitz in een leuk strak pakje hijsen?

In de reacties horen we graag hoe jij erover denkt. Gaan wij even kijken of er alweer koffie is.

Reacties