Na een drukke week met veel kilometers wil het nog weleens voorkomen dat het interieur van je auto niet helemaal meer in showroomstaat is. Haal troost uit het feit dat het allemaal nog veel erger kan, zoals deze Volkswagen-bestuurder in Duitsland bewijst. De politie plukte de auto van de weg tijdens een controle en droeg de eigenaar op de auto schoon te maken. Ze stelden zelfs een deadline.

De politie van Essen meldt: ‘Deze auto werd afgelopen vrijdag (21 januari) opgemerkt tijdens een verkeerscontrole. De hulpdiensten merkten als eerste de ongewone houding van de bestuurder op, die heel dicht bij het stuur zat. In de auto had de bestuurder een aantal spullen en afval opgeslagen.’ En dan zeggen ze het nog netjes.

Vooral het afval bij de voeten van de bestuurder vond de Duitse politie heel terecht erg gevaarlijk. Als er iets achter het rempedaal komt, kun je niet goed meer remmen. De overtredingen werden genoteerd en de bestuurder heeft een deadline gekregen wanneer de auto weer veilig moet zijn. We gokken dat de bestuurder ter plekke wel het een en ander moest weggooien om zijn weg te mogen vervolgen, maar dat wordt niet gemeld. De hoogte van de eventuele boetes is niet bekend.

VIDEO: Te grote rotzooi in auto

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear