Ja, dit is een Aston Martin Vantage AMR Pro die je op de openbare weg mag rijden zonder dat die direct in beslag wordt genomen door ome agent. Wel wensen we je veel succes met drempels en kuilen in de weg, want bodemvrijheid kent deze AMR Pro niet. Een extra grote bocht maken om fietsers heen is ook wel handig. De vleugel is zo groot dat je er waarschijnlijk een vliegbrevet voor nodig hebt.

We adviseren je van te voren even aan appje te sturen in de buurtap. Je omwonenden zijn wel een waarschuwing verschuldigd voordat je de V8 in de ochtend start. Onder de kap ligt de bekende 4,7-liter V8 met 516 pk. Dat vermogen hoor je uit beide uitlaten komen die niet veel dempende werking hebben bij een AMR Pro. Een sprintje naar de 100 km/u kost je net iets minder dan vier seconden, als je tractie hebt natuurlijk.

Hoe wild de Aston Martin Vantage AMR Pro er van de buitenkant uit ziet, zo bescheiden is het interieur. Oké, er zit een rolkooi in, maar verder oogt het interieur erg luxe. Er is een normaal stuur en een deftig middenconsole met zelfs een bekerhouder en USB-C-poorten. Het alcantara ziet er nog zo goed als nieuw uit. Dat komt doordat het dat ook is. Er is nog geen 190 kilometer in gereden.

Wat kost de Aston Martin Vantage AMR Pro?

Denk je nu, ik wil een lastpost zijn voor mijn buren of ik wil gewoon een unieke auto hebben, dan is dit je kans. De Aston Martin Vantage AMR Pro staat te koop in Engeland bij H.R.Owen. Even wachten tot de pond goed staat ten opzichte van de euro en hij kost je iets meer dan 7 ton. Dan heb je wel een vechtmachine die je mag gebruiken op de openbare weg, om mee te cruisen natuurlijk.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)